Over partijkopers.nl


Wij zijn een groep ondernemers uit Flevoland die graag tot jou dienst willen zijn. Partijkopers is een keer ontstaan tijdens een familie avond. Het idee kwam naar boven tijdens dinner. Iemand riep waarom gaan we geen partij kopen om via marktplaats te verkopen. 3 weken later hebben we partijkopers.nl gekocht.

Partijkopers levert hoge kwaliteits producten voor thuis. Ben je net als ons helemaal gek van Porselein? Sta je elke dag in je keuken? Wij helpen je aan de beste producten voor redelijke prijzen.

Partijkopers & Duurzaamheid

Van nature probeert partijkopers de beste producten te vinden. Wij testen alles en werken alleen met betrouwbare leveranciers. We voelen ons dus verantwoordelijk voor onze klanten.

Hoelang duurt de verzending?

De Levertijd bedraagt 2 – 3 dagen. Plaats je bestelling voor 23:59 uur en hij wordt binnen 3 dagen afgeleverd.

Ik heb het verkeerde adres opgegeven, wat kan ik doen?

Kan gebeuren! Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail en wij helpen u graag. Let op, we verzenden onze bestellingen meestal binnen 24 uur, dus het is mogelijk dat uw bestelling al is verzonden, maar we zullen ons best doen om u toch te helpen!

Mijn bestelling is kapot of beschdigd aangekomen.

Helaas kan verzending van producten verkeerd gaan, maar we proberen altijd een oplossing te zoeken. Neem contact met ons op en vertel wat er aan de hand is. Samen komen we er wel uit.

Is het veilig om via deze site te betalen?

We zijn ervan bewust dat het gebruik van website voor betaling online eng kan zijn. Onze website is SSL-gecodeerd en gecertificeerd om u veilige en beveiligde transacties te bieden. We slaan geen creditcardinformatie op en zullen uw persoonlijke gegevens nooit zonder toestemming delen.

Heb je onze producten al bekeken?